Bestuurskunde

Article

Intermezzo II: Persoonlijke reflecties uit de praktijk rondom steden als living/urban labs en de samenwerking tussen kennisinstellingen, bedrijfsleven, stedelijk en nationaal bestuur

Trefwoorden local administration, universities, living labs, coproduction
Auteurs Dr. Willem van Winden
DOI
Auteursinformatie

Dr. Willem van Winden
Dr. W. van Winden is stadseconoom en als lector Amsterdamse kenniseconomie verbonden aan de Hogeschool van Amsterdam, waar hij betrokken is bij het opzetten van een aantal living labs. Naast zijn lectoraat is Van Winden directeur van adviesbureau Urban IQ, is hij verbonden aan het European Institute for Comparative Urban Research (Euricur), en is hij werkzaam als adviseur voor URBACT, een Europees instituut gericht op het bevorderen van kennisuitwisseling tussen steden.
  • Samenvatting

      Willem van Winden has done research about and has worked in several living labs at home and abroad. In this contribution he summarizes several practical lessons based on these experiences.

Om de rest van dit artikel te lezen moet u inloggenHeeft u een registratiecode ontvangen maar nog geen toegang? Activeer dan hier uw code.

Weet u uw wachtwoord niet meer? Nieuw wachtwoord aanvragen.

Toegang tot dit losse artikel kopen

Voor een vast bedrag van € 19,75 (excl. btw) koopt u 24 uur online toegang tot dit artikel. Met deze 24 uur toegang kunt u een artikel online raadplegen en in PDF downloaden en printen.
Per mail ontvangt u een activatiecode waarmee u 24 uur toegang tot het artikel kunt activeren.

24 uur toegang € 19,75 (excl. btw)

Uw aankoop activeren

Heeft u een activatiecode, dan kun u uw product hier activeren.