Beleid en Maatschappij

Casus

De verzorgingsstaat herwogen

Het gelijk van de verzorgingsstaat

Auteurs Paul de Beer, Jelle van der Meer en Pieter Pekelharing
Auteursinformatie

Paul de Beer
Paul de Beer (1957) is Henri Polak-hoogleraar voor arbeidsverhoudingen aan de Universiteit van Amsterdam en verbonden aan het Amsterdams Instituut voor ArbeidsStudies (AIAS) en De Burcht (Centrum voor Arbeidsverhoudingen). Tezamen met Jelle van der Meer en Pieter Pekelharing stelde hij het boek Gelijk. Over de noodzakelijke terugkeer van een klassiek ideaal (De Balie/Van Gennep 2006) samen.

Jelle van der Meer
Jelle van der Meer is journalist en publicist; o.a. redacteur van Grenzeloze solidariteit; naar een migratiebestendige verzorgingsstaat (2004). Tezamen met Paul de Beer en Pieter Pekelharing stelde hij het boek Gelijk. Over de noodzakelijke terugkeer van een klassiek ideaal (De Balie/Van Gennep 2006) samen.

Pieter Pekelharing
Pieter Pekelharing is docent ethiek en sociale en politieke filosofie aan de universiteit van Amsterdam. Tezamen met Paul de Beer en Jelle van der Meer stelde hij het boek Gelijk. Over de noodzakelijke terugkeer van een klassiek ideaal (De Balie/Van Gennep 2006) samen.

Om de rest van dit artikel te lezen moet u inloggen



Heeft u een registratiecode ontvangen maar nog geen toegang? Activeer dan hier uw code.

Weet u uw wachtwoord niet meer? Nieuw wachtwoord aanvragen.

Toegang tot dit losse artikel kopen

Voor een vast bedrag van € 17,50 (excl. btw) koopt u 24 uur online toegang tot dit artikel. Met deze 24 uur toegang kunt u een artikel online raadplegen en in PDF downloaden en printen.
Per mail ontvangt u een activatiecode waarmee u 24 uur toegang tot het artikel kunt activeren.

24 uur toegang € 17,50 (excl. btw)

Uw aankoop activeren

Heeft u een activatiecode, dan kun u uw product hier activeren.