13890069_covr Rss

Beleid en Maatschappij

Beleid en Maatschappij richt zich op bestuur en beleid in de overheidssector én de particuliere sector. Als onafhankelijk forum biedt het ruimte aan zowel feitelijk gedocumenteerde analyse als wetenschappelijk verantwoorde kritiek op beleid. Dit vindt plaats vanuit een multidisciplinair perspectief: sociologie, economie, recht, geschiedenis, politicologie, bestuurskunde en (politieke) filosofie. Beleid en Maatschappij is onmisbaar voor iedereen die bij wil blijven op zijn vakgebied: bestuurders en beleidsambtenaren bij de overheid en in de non-profitsector, onderzoekers, docenten en studenten.

Vragen aan de redactie kunt u mailen naar Duco Bannink, d.b.d.bannink@vu.nl. Ook de auteursinstructies zijn op te vragen bij de redactiesecretaris.

Archief
Het fysieke archief van Beleid en Maatschappij bevindt zich op de Vrije Universiteit Amsterdam. Neem voor inzage contact op met Duco Bannink (d.b.d.bannink@vu.nl). Het digitale archief van de jaargangen 1973-2003 is beschikbaar via de website van de Rijksuniversiteit Groningen (https://ugp.rug.nl/beleidmaatschappij).

Extra materiaal

Auteursrichtlijnen

Redactie

D. Bannink (redactiesecretaris, a.i.), C. Brons, T. Renzenbrink (redactie-assistent), C. Hochstenbach, M.S. Hoekstra, T. Metze, E.M. Miltenburg, M.A.C. van Ostaijen, en N. Verloo (voorzitter)