Benm_omslag_original_large Rss

Beleid en Maatschappij

Beleid en Maatschappij richt zich op bestuur en beleid in de overheidssector én de particuliere sector. Als onafhankelijk forum biedt het ruimte aan zowel feitelijk gedocumenteerde analyse als wetenschappelijk verantwoorde kritiek op beleid. Dit vindt plaats vanuit een multidisciplinair perspectief: sociologie, economie, recht, geschiedenis, politicologie, bestuurskunde en (politieke) filosofie. Beleid en Maatschappij is onmisbaar voor iedereen die bij wil blijven op zijn vakgebied: bestuurders en beleidsambtenaren bij de overheid en in de non-profitsector, onderzoekers, docenten en studenten.

Vragen aan de redactie kunt u mailen naar dhr. I. Verhoeven, i.verhoeven@uva.nl. De auteursrichtlijnen vindt u onder de tab Extra materiaal.
 

Aanbieding Leden Vereniging voor Bestuurskunde (VB): Combi-Abonnement
Bestel nu een online combi-abonnement op zowel 'Bestuurswetenschappen' als 'Beleid en Maatschappij' voor slechts € 92,50 (excl. btw)

of bestel een jaarabonnement (print en online) op beide tijdschriften voor maar € 105,00 (excl. btw)

Voor meer informatie en bestellingen, neem contact op met de VB via info@bestuurskunde.nl

Abonnementsprijzen

Klik hier voor de productpagina met abonnementsprijzen van dit tijdschrift

Extra materiaal

Auteursrichtlijnen

Redactie

D. Bannink, C. Braun, S. Dielemans (redactie-assistent), E. Engelen, D.A. Hollanders, M. Kremer, A.J. Kruiter, T. Metze (voorzitter), I. Verhoeven (secretaris), en N. Verloo