Res Publica

Symposium

Politicologen tussen feiten en normen

Auteurs Marc Hooghe, Jan Beyers en Koen Vlassenroot
Auteursinformatie

355003 Marc Hooghe
Marc Hooghe (1966) is hoogleraar politieke wetenschappen aan de KULeuven en aan de Universit├ę Lille-II. Hij publiceert vooral rond politieke participatie en sociaal kapitaal, en af hij toe neemt hij ook deel aan het publieke debat over de Belgische politiek. In het verleden was hij o.m. hoofdredacteur van Res Publica en van Acta Politica.

355006 Jan Beyers
Jan Beyers (1968) is hoogleraar politieke wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. Hij is actief op het terrein van institutionele theorie├źn, politieke organisaties en belangengroepen, vergelijkende en Europese politiek en onderzoeksmethoden.

355009 Koen Vlassenroot
Koen Vlassenroot (1968) is als hoofddocent verbonden aan de Conflict Research Group, Universiteit Gent. Zijn onderzoeksdomeinen zijn: conflict, rebellenbewegingen, grondstoffen, toegang tot land en Centraal-Afrika.

Om de rest van dit artikel te lezen moet u inloggenHeeft u een registratiecode ontvangen maar nog geen toegang? Activeer dan hier uw code.

Weet u uw wachtwoord niet meer? Nieuw wachtwoord aanvragen.