DOI: 10.5553/RP/048647001984026004541

Res PublicaAccess_open

Article

CLASSIFICATIESCHEMA VOOR DE INVENTARIS VAN DE OPINIEPEILINGEN EN DE BIBLIOGRAFIE. SCHEMA DE CLASSIFICATION POUR L'INVENTAIRE DES SONDAGES D'OPINION ET POUR LA BIBLIOGRAPHIE. CLASSIFICATION SCHEME FOR THE INVENTORY OF OPINION POLLS AND FOR THE BIBLIOGRAPHY

Auteurs
DOI
Toon PDF
Statistiek Citeerwijze
Dit artikel is keer geraadpleegd.
Dit artikel is 0 keer gedownload.
Aanbevolen citeerwijze bij dit artikel
Editor Res Publica, "CLASSIFICATIESCHEMA VOOR DE INVENTARIS VAN DE OPINIEPEILINGEN EN DE BIBLIOGRAFIE. SCHEMA DE CLASSIFICATION POUR L'INVENTAIRE DES SONDAGES D'OPINION ET POUR LA BIBLIOGRAPHIE. CLASSIFICATION SCHEME FOR THE INVENTORY OF OPINION POLLS AND FOR THE BIBLIOGRAPHY", Res Publica, 4, (1984):541-543

Dit artikel wordt geciteerd in


Print dit artikel