Zoekresultaat: 1 artikelen

x
De zoekresultaten worden gefilterd op:
Rubriek Research Note x

Saskia Bonjour
Saskia Bonjour is onderzoeker aan het Instituut voor Geschiedenis van de Universiteit Leiden. Haar onderzoek richt zich op migratiebeleid in Nederland en Europa, met bijzondere aandacht voor gezinsmigratiebeleid, inburgeringsbeleid, europeanisering, en gender.

Maarten Vink
Maarten Vink is universitair hoofddocent Politieke Wetenschap aan de Universiteit Maastricht, waar hij het Maastricht Center for Citizenship, Migration and Development (MACIMIDE) co├Ârdineert. Hij is tevens deeltijd hoogleraar aan het Robert Schuman Centre for Advanced Studies van het European University Institute, waar hij het European Union Democracy Observatory on Citizenship (EUDO CITIZENSHIP) co├Ârdineert. Zijn onderzoek richt zich op politiek sociologische vraagstukken rond immigratie en burgerschap in vergelijkend perspectief.
Toont 1 gevonden tekst
U kunt door de volledige tekst zoeken naar alle artikelen door uw zoekterm in het zoekveld in te vullen. Als u op de knop 'Zoek' heeft geklikt komt u op de zoekresultatenpagina met filters, die u helpen om snel bij het door u gezochte artikel te komen. Er zijn op dit moment twee filters: rubriek en jaar.