Zoekresultaat: 4 artikelen

x
De zoekresultaten worden gefilterd op:
Jaar 2008 x Rubriek Artikel x
Artikel

Marktwerking in infrastructuren

Betekenis van versplintering voor publieke waarden

Tijdschrift Bestuurskunde, Aflevering 3 2008
Auteurs Willemijn Dicke en Ton van den Brink
Auteursinformatie

Willemijn Dicke
Dr Willemijn Dicke is universitair hoofddocent aan de Technische Universiteit Delft, faculteit Techniek, Bestuur en Management.

Ton van den Brink
Mr dr Ton van den Brink is stafmedewerker bij de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) en als universitair docent verbonden aan het Europa Instituut van de Universiteit Utrecht.

Jan Schrijver
Mr drs Jan F. Schrijver is Verkenner van governance voor het ministerie van BZK en werkzaam bij de Universiteit van Amsterdam, afdeling Politicologie.
Artikel

Civiliseren als leren

Tijdschrift Bestuurskunde, Aflevering 1 2008
Auteurs Henk Wesseling
Auteursinformatie

Henk Wesseling
Drs H.W.M. Wesseling is gemeentesecretaris in Dordrecht

Paul Frissen
Prof. dr Paul Frissen is decaan van de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur, hoogleraar Bestuurskunde aan de Tilburgse School voor Politiek en Bestuur van de Universiteit van Tilburg en lid van het adviesorgaan Raad voor Maatschappelijke Ontwikkeling in Nederland.
Interface Showing Amount
U kunt door de volledige tekst zoeken naar alle artikelen door uw zoekterm in het zoekveld in te vullen. Als u op de knop 'Zoek' heeft geklikt komt u op de zoekresultatenpagina met filters, die u helpen om snel bij het door u gezochte artikel te komen. Er zijn op dit moment twee filters: rubriek en jaar.