Verfijn uw zoekresultaat

Zoekresultaat: 1 artikelen

x
Thema

Access_open Drie ‘entrepreneurs’ aan het woord

Tijdschrift Bestuurs­wetenschappen, Aflevering 3 2020
Auteurs Sander Ummelen, Ankie Petersen MA en Stephan Ummelen
SamenvattingAuteursinformatie

    In this contribution, three entrepreneurs indicate how they are actively involved in the processes of re-designation of churches. Based on a number of tools, they try to offer prospects for the future of churches in close consultation with the parties involved. This is by no means easy and requires strategic, tactical and open action to bridge existing contradictions and guarantee a future for the religious heritage.


Sander Ummelen
S. (Sander) Ummelen is partner bij het bureau Waardengedreven en richt zich op communicatie, organisatieverandering en (project)management. Hij is mede-initiatiefnemer van De Kerkvernieuwers.

Ankie Petersen MA
A. Petersen MA is docent World Heritage & Conflict aan de Vrije Universiteit Amsterdam, en eigenaar van Bureau OLDNEWS, waar zij onderzoek doet, schrijft en projecten begeleidt op het gebied van cultureel erfgoed. Zij is mede-initiatiefnemer van De Kerkvernieuwers.

Stephan Ummelen
S.A. (Stephan) Ummelen is partner bij het bureau Waardengedreven en adviseert, schrijft en spreekt over zingeving in organisaties. Daarnaast stichtte hij een seculiere kerk om een dialoog te faciliteren over maatschappelijke waarden. Hij is mede-initiatiefnemer van De Kerkvernieuwers.
Toont 1 gevonden tekst
U kunt door de volledige tekst zoeken naar alle artikelen door uw zoekterm in het zoekveld in te vullen. Als u op de knop 'Zoek' heeft geklikt komt u op de zoekresultatenpagina met filters, die u helpen om snel bij het door u gezochte artikel te komen. Er zijn op dit moment twee filters: rubriek en jaar.