Beleid en Maatschappij

Discussie

Cultuur onder vuur

Kanttekeningen en opmerkingen bij het proefschrift Kapot moeilijk van Jan Dirk de Jong over delinquent groepsgedrag van Marokkaanse jongens

Auteurs Eric Bervoets, Huug van Ooijen en Hans Werdmölder
Auteursinformatie

Eric Bervoets
Eric Bervoets is bestuurskundige en werkzaam als senior onderzoeker en adviseur bij het Insitituut voor Veiligheids- en Crisismanagement (COT) te Den Haag.

Huug van Ooijen
Huug van Ooijen is cultureel antropoloog en werkt als organisatieadviseur in de publieke sector.

Hans Werdmölder
Hans Werdmölder is als universitair hoofddocent en senior onderzoeker culturele antropologie en criminologie verbonden aan de Universiteit Utrecht, Roosevelt Academy Middelburg en Insitituut voor Veiligheids- en Crisismanagement (COT) te Den Haag. Correspondentiegegevens: Dr. H. Werdmölder Universiteit Utrecht Wiarda Instituut, Instituut voor Rechtswetenschappelijk Onderzoek Boothstraat 6 3512 BW Utrecht h.werdmolder@uu.nl

Om de rest van dit artikel te lezen moet u inloggenHeeft u een registratiecode ontvangen maar nog geen toegang? Activeer dan hier uw code.

Weet u uw wachtwoord niet meer? Nieuw wachtwoord aanvragen.

Toegang tot dit losse artikel kopen

Voor een vast bedrag van € 17,50 (excl. btw) koopt u 24 uur online toegang tot dit artikel. Met deze 24 uur toegang kunt u een artikel online raadplegen en in PDF downloaden en printen.
Per mail ontvangt u een activatiecode waarmee u 24 uur toegang tot het artikel kunt activeren.

24 uur toegang € 17,50 (excl. btw)

Uw aankoop activeren

Heeft u een activatiecode, dan kun u uw product hier activeren.